RING OS OP

Telefon: 60 21 85 50​

MADSENS TILBYDER ALGEBEHANDLING AF DIT TAG PÅ BORNHOLM

Det er et velkendt problem, at danske tage rammes af uønskede belægninger som alger og mos. Belægningerne er først og fremmest med til, at dit tag kommer til at se grimt og slidt ud, men samtidig er de også skadelige for dit tag. Rødderne på belægningerne samler nemlig væske, der siver ind i taget, og det kan medføre frostsprængninger, som er ødelæggende for taget.

​Men du kan være på forkant, før uheldet er ude, ved at få foretaget en algebehandling af dit tag. Med algebehandling sikrer du dig, at dit tag kommer til at holde i mange år frem - uden frostsprængninger eller anden form for ødelæggelse - og dermed også, at det bliver ved med at se flot ud.

FÅ HJÆLP AF MADSENS

​Hos Madsens hjælper vi dig med at komme af med de uønskede belægninger på dit tag. Vi tilbyder algebehandling på Bornholm med en selvvirkende rensevæske.

​Da vi ønsker at skåne miljøet så meget som muligt, anvender vi AlgeFri N ProFF, som er den eneste algebehandling i Danmark, der er miljøgodkendt. På den måde kan vi passe på miljøet, samtidig med at vi passer på dig og dit tag.

SÅDAN FOREGÅR ALGEBEHANDLINGEN

Algebehandlingen foregår altid fra jorden med en lang lanse. Det er den bedste måde at gøre det på, idet man ved denne metode undgår fædsel på taget eller ødelagte tagsten og tagplader. Algebehandlingen kan dog også foretages fra lift.

​Når vi har behandlet dit tag, kan der gå op til et år, før det endelige resultat fremtræder. Det skyldes, at der findes mange forskellige slags belægninger. Nogle belægninger har lange, dybe rødder, som kræver længere behandlingstid, mens andre kun sidder på overfladen. Du vil dog typisk kunne se tydelige forandringer på dit tag allerede efter 14 dage.

​Har du problemer med alger/mos eller andre uønskede belægninger på andre dele af din ejendom - eksempelvis på dine facade-fliser - kan vi hos Madsens også være hjælpsomme med det.

​SKAL VI GIVE DIT TAG EN ALGEBEHANDLING?

Ønsker du at få lavet en algebehandling af dit tag på Bornholm? Så er du velkommen til at ringe til os på 60218550 eller udfylde vores kontaktformular.

​Det er muligt at lave fast serviceaftale.

Er du interesseret?

​Så kontakt os på 60 21 85 50 og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig!